20/11/13

Cómo hacer cake pops / How to make cake pops



Hola! ¿Cómo les va hoy? en el post anterior les comentaba sobre los "cake pops" que son una especie de chupetín a base de bizcocho y bañado con chocolate, hoy comparto con ustedes el modo de hacerlos, son rápidos y bien fáciles de hacer, y a los niños les encanta!

***

Hello! How are you doing today? in the previous post I commented on the "cake pops" that are sort of based lollipop cake and topped with chocolate, today I share with you how to make them, they are quick and easy to do well, and the kids love it!



Ingredientes:
12 Bizcochos pequeños.
250 gr. de manjar blanco.
Fudge.
Chocolate.
Confite.

Palitos de chupetin.

Preparación:
Quitarle la parte tostada a los bizcochos y deshacerlos hasta que queden triturados, mezclar el manjar blanco hasta que se forme una masa consistente que nos permita hacer las bolitas de bizcocho, una vez que están listas se colocan en la refrigeradora por 15 minutos.

El siguiente paso es colocar los palitos, para ello derretimos un poco de chocolate, y mojamos la punta del palito en este,  lo hundimos en la bolita de bizcocho,  y nuevamente lo llevamos al refrigerador por 5 minutos, para que se endurezca el chocolate.

El ultimo paso es bañarlos con el fudge, que previamente hemos derretido en baño María, hundimos los cake pops y luego damos golpecitos en nuestra mano para quitar el excedente de fudge, a continuación colocamos los adornos de caramelo y listo!

***

Ingredients:
12 small cakes.
250 gr. of blancmange
Fudge.
Sweetmeat
Chocolate
Lollipop sticks

Preparation:
Break the cakes until they are comminuted, mix the caramel until it forms a consistent dough that allows us to make cake balls, ready once they are placed in the refrigerator for 15 minutes.

The next step is to put the sticks, for this we melt some chocolate and dip the tip of the stick in this, sink into the ball cake, and we took it back to the fridge for 5 minutes to harden the chocolate.

The last step is to dip the fudge, which we have previously melted in a water bath, sink the cake pops and then give our hand tapping to remove the excess of fudge, then put the sweetmeat and voila!



 Con práctica puedes ir haciendo diseños mas elaborados como estos.
With practice you can be making more elaborate designs like these.


Y por ultimo les dejo este paso a paso por si no les quedo muy clara la explicación, no es la misma receta, por que aquí han agregado hielo, pero puede darles una idea del proceso. Si quieren ver mas ideas visiten mi tablero en Pinterest!

***

And finally I leave this step by step if you do not stay very clear explanation is not the same recipe, ice were added here, but it can give you an idea of the process. If you want to see more ideas, visit my Pinterest board!


38 comentarios:

  1. You have been so good Rebeca, love cake pops. Yours are mouthwatering! Kisses dear! xo

    ResponderEliminar
  2. Omg doll you making me hungry for cake pops great job on this post.
    http://tifi11.blogspot.com

    ResponderEliminar
  3. ai que fofoooo :)

    Muito obrigada por comentar no meu blog!
    Sempre que atualizar me mande um recado no meu blog, que virei aqui comentar! Fica mais fácil para eu não esquecer e sempre estar aqui mantendo contato! ;)

    Beeeijooos, @re_becah

    blogdareh.com.br

    youtube.com/blogdareh

    facebook.com/blogdareh

    ResponderEliminar
  4. This looks delicious and cute! <3

    XxX
    http://fabulousstylews.blogspot.com
    www.facebook.nl/fabuloussylews

    ResponderEliminar
  5. Looks great! I would like to eat it! hah! Thanks for your sharing!


    http://www.aekk.com/

    ResponderEliminar
  6. Me guardo la receta por si un día me da por hacerlos. Se ven tan bonitos... y creo que quedan muy bien para un evento jejeje.

    ¡Me quedo como seguidora! si quieres, te espero en mi blog. ¡Besos!

    ResponderEliminar
  7. Delicious!!!!!!
    Tnx for sharing Reb!!!!!
    Kisssssss

    ResponderEliminar
  8. Pues esta entrada me ha encantado, ya estoy bajando los ingredientes... wuaoooo ya te contare.
    Un beso
    The Indian Savage Diary

    ResponderEliminar
  9. Oh yum! Cake pops are my absolute favorite! These all look scrumptious!!!!!
    xo TJ

    http://www.hislittlelady.com

    ResponderEliminar
  10. Really easy dish and looks soo yummy :3
    http://thelittlefashionistafx.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  11. Looking delicious :) xx

    Maja
    http://modern-muffin.blogspot.com/

    ResponderEliminar
  12. Hello dear Rebeca, thanks for showing this, I´m again impressed how skilled you are! If I would do this it doesn´t look as tidy and good ;)

    xx from Bavaria/Germany, Rena

    www.dressedwithsoul.blogspot.de

    ResponderEliminar
  13. Amazing post! I love it! :)
    I invite you to join my first INTERNATIONAL giveaway, win a gift of your choice! The rules are very simple. I REALLY hope you'll join. Good luck :) xx
    http://tinasstylesinners.blogspot.com/2013/11/international-christmas-giveaway-gift.html
    xx, Tina

    ResponderEliminar
  14. Thank you so much for following me, just started to follow you on GFC, bloglovin', Facebook and twitter. I couls find you pinterest link, please let me know, so that I can follow you :D
    Kisses, Ana
    http://xoxocitygirl.blogspot.pt

    ResponderEliminar
  15. I LOVE cake pops. I think they are so cute and they're perfect for parties!

    xo, Yi-chia
    Always Maylee

    ResponderEliminar
  16. Hola, estaba buscando una receta de cakepops con manjarblanco y me encontré con tu estupenda receta. La hice y la posteé en mi blog y no te preocupes que dejé un enlace a tu blog para que sepan de donde saqué la receta.

    Saludos y aquí te dejo la entrada

    http://www.dulceisis.com/2014/03/cake-pops-de-manjarblanco-dulce-de-leche.html

    ResponderEliminar

Urbanikomentarios.

recent posts

Pinterest